GRAN COUPÉ MIRROR

GRAN COUPÉ MIRROR

Eerder dit jaar heeft HAMANN op de Genève Motor show al laten zien hoe inspirerend racesport op de snelweg kan zijn. In het verlengde van wereldpremière van de geraffineerde M6, hebben de tuning specialisten zich nu ook gebogen over de BMW M6 Gran coupé en deze getransformeerd naar de MIRROR.
Deze uitvoering wordt 12 t/m 22 september gepresenteerd aan het wereldpubliek op de IAA International Motor Show te Frankfurt.

 

En wat een opvallend geheel is het geworden!
De grote 4 deurs Coupé (F06 type) werd door het fabricage team uit Laupheim nauwkeurig omgetoverd tot een wide body versie van deze toch al zo indrukwekkende auto.
Het vierdelige maatpak bestaat uit een voorspoiler met grote airintakes, nieuwe zijschermen Voor, side skirts, de wielkastverbreders Achter, de achterspoiler en een 3 delig bumperdeel Achter.
Als extraatje voegt HAMANN hier een motorkap en een achterspoiler gemaakt van black carbon aan toe. De MIRROR draagt de naam Widebody niet zonder reden: De carrosserie wordt een indrukwekkende 40 mm breder met dit uitmuntende pakket.